Câteva cuvinte

fig15_1305Așa cum am scris și la început, acest blog reprezintă un suport pentru cursul de statistică (informatică din semestrul 2). Poate că ar fi trebuit sa explic ce înțeleg prin suport pentru un curs (a nu se confunda cu suportul de curs).

Suportul pentru un curs reprezintă acel instrument care dă ceva mai mult decât dezvoltarea informațiilor de la curs. Suportul pentru curs este mai degrabă asemănător cu deschiderea unei uși, cu a arăta și alte posibilități pornind de la noțiunile predate la curs. Desigur o parte din informațiile de aici vin (sau cel puțin așa aș dori eu) în ajutorul studenților înscriși la curs: programul, lista de funcții în Excel, index de termeni etc.

Dar dincolo de toate acestea acest suport pentru curs (blog) pune la dispoziție baze de date, diferite filme de promovare (a statisticii, a agriculturii)…

… toată această introducere am scris-o pentru a spune că nu tot ce e pus aici este materie de examen, pentru a spune că de săptămâna viitoare voi începe să pun postări și despre un soft statistic, R.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s