gânduri aproape de final(ul semestrului)

ifimAproape de finalul acestei colaborări. Nu vreau să fac un bilanț (de altfel și sonoritatea acestui cuvânt are conotații negative: bi-lanț).

Am încercat să scriu lucruri interesante, deosebite, dar după ce am șters de vreo 3 ori cele scrise, mi-am dat seama că e suficient să spun: mi-a făcut plăcere să colaborăm.

Și baftă în sesiunea care va veni.
*

Reclame

Un gând despre „gânduri aproape de final(ul semestrului)

  1. …pentru noi se termină al doilea semestru, terminam anul I. Pentru dumneavoastră se termina semestrul II, anul n+1. Vă mulţumim pentru toate lucrurile care ne-aţi invăţat şi pentru felul in care ati facut-o, pentru că tragem linie şi ne dăm seama ca ştim câteva lucruri în plus şi că pe viitor aceste cunostinţe cu siguranţă ne vor ajuta sa fim putin mai independenţi. Ne-a făcut o deosebită plăcere să invăţăm de la dumneavoastră „un altfel de matematică şi statistică” şi informatică aplicată in agricultură precum şi tehnica prezentărilor unde multi dintre noi au invins mai mult sau mai puţin tracul in fata publicului deschis si „pretenţios”; vă dorim mult succes şi in continuare cu viitoarele generaţii, suntem siguri ca vă veţi bucura de el.
    Va multumim,
    Anul I, Agricultură

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s